Tandarts tarieven

De tarieven binnen de tandheelkunde worden vastgelegd door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Samenwerking met Infomedics
In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Uitleg over uw rekening

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in.

Betalingsregeling treffen

Overige vragen

Heeft u vragen over de betalingsvoorwaarden of wilt u meer informatie neem dan direct contact op met Infomedics via de website of telefonisch via 036-2031900.
Heeft u inhoudelijke vragen over uw rekening, neem dan contact op met de Tandzorgplus via 020 358 6298 of info@tandzorgplus.

Vragen? Wij staan u graag te woord!

Heeft u een vraag en snel antwoord nodig? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 020 358 6298.