Ruim twintig jaar praktijkervaring

1983 • Tandartsopleiding aan de Universiteit van Istanbul.

1990 • Start eigen praktijk in Istanbul.

1992 • Start praktijk in Gönen, Turkije.

1998 • Start praktijk in Izmit, Turkije.

2008 • Start tandartsopleiding in Nederland.

2011 • Werkzaam als tandarts in Amsterdam bij diverse praktijken.

2013 • Opening tandartspraktijk in Amsterdam

Yeşim Yücel is lid van de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (ANT) en is geregistreerd in het BIG-register en Kwaliteitsregister Tandartsen.

Tandheelkundige expertise

In 1990 ben ik in Istanbul afgestudeerd als tandarts en begonnen met mijn eigen praktijk. Na 14 jaar ervaring in Turkije in drie praktijken, met tal van patiënten en uiteenlopende behandelingen, kwam ik eind 2004 naar Nederland. Hier heb ik aan de Academie voor Tandheelkunde (ACTA) mijn bevoegdheid behaald. Sindsdien heb ik in diverse praktijken in Amsterdam nieuwe ervaring opgedaan. Met TandzorgPlus wil ik al deze ervaringen combineren met de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in de tandheelkunde.

De plussen van TandzorgPlus op een rijtje

+ Jarenlange ervaring in Turkije en Nederland

+ Twee afgeronde tandheelkundige academische studies

+ Kennis van de nieuwste tandheelkundige technieken en ontwikkelingen